08.05.2021, 21:03 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Siofok var lidt mere snu end os"

Spillerne kæmpede det bedste de havde lært, og det så ved flere lejligheder ud til, at det ville kunne give en sejr, men i sidste ende var Siofok en lille tand skarpere.

Der skulle spilles hele 70 minutter, før en vinder kunne findes i aftenens semifinale, og desværre var det Siofok, der kunne hæve armene over hovedet, efter en smal sejr på 36-34, i øvrigt præcis samme resultat, som eftermiddagens første semifinale endte med, hvor Nantes slog Baia Mare.

Det var en skuffet Kasper Christensen, der efter kampen gjorde status, efter hans første semifinale som træner.

"Vi får en god start på kampen, hvor jeg synes vi har godt fat, men som kampen skrider frem, får Siofok bedre fat, og vi må bare erkende, at Siofor var lidt mere snu end os i flere situationer gennem kampen, hvilket gør at de ender med at trække det længste strå. Det gjorde ondt, at de får udlignet til allersidst til 31-31, men om det er det, der bliver afgørende i den forlængede spilletid ved jeg ikke, men her må vi bare erkende, at Siofok var en tand bedre", kommer det ærligt fra Kasper Christensen, der havde roser til blandt andet vores to fløje.

"Både Naja, der bliver topscorer og Line Mai gør det godt, og er skarpe på de bolde de får, og måske skulle vi have brugt dem noget mere, fordi pladsen var der, men det er altid let at være bagklog, det kan vi ikke bruge til noget nu"

Nu gælder det bronzekampen i morgen, som vi selvfølgelig gerne vil vinde, men med tanke på en vigtig semifinale mod Viborg på onsdag, så vil Kasper ikke udelukke, at der bliver spillet lidt mere bredt.

"Indtil nu har vi på ingen måder tænkt på semifinalen mod Viborg, men det er klart, at nu ændrer fokus sig en hel del. Vi vil selvfølgelig gerne snuppe bronzen med hjem, men vi kommer nok til at spille noget mere bredt i morgen, og så må vi se, om det rækker. Kampen mod Viborg har klart førsteprioritet fra vores side nu, og vi skal under ingen omstændigheder spille os i bund til fordel for en bronzemedalje", fastslår cheftræneren.