26.03.2021, 19:48 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Russisk tophold venter i kvartfinalen

Lørdag eftermiddag står den på europæiske håndbold, når vi i kvartfinalen i EHF European Cup skal møde Lada fra Rusland på udebane.

Der venter en særdeles svær opgave lørdag eftermiddag, hvor det første af to opgør i kvartfinalen spilles. Det er russiske Lada der tager i mod, som indtager andenpladsen i den russiske liga, blandt andet foran ambitiøse CSKA Moskva, der indtil for nylig havde Jan Leslie som cheftræner.

Lada har netop spillet pokalfinale, hvor de dog tabte til det absolutte tophold i Rusland, Rostov Don, så der er ingen tvivl om, at vi skal spille op til vores bedste, hvis vi skal have et godt udgangspunkt til returkampen.

"Der venter en spændende kamp mod et stærkt Lada hold. De startede sæsonen halvsløjt i Europa, men er meget formstærke og ligger pt på en solid andenplads i den russiske liga, ligesom de netop har tabt pokalfinalen til Rostov Don. Vi skal stå godt defensivt og have styr på Ladas dygtige duelspillere, der kan komme med et stort pres. Modstår vi det, så har vi gode forudsætninger for at gå videre samlet", fortæller Kasper Christensen fra Rusland, hvor holdet ankom torsdag aften, efter at have rejst siden onsdag aften efter sejren over København Håndbold.