05.02.2022, 17:26 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Ny sikker sejr over Storhamar

Her til eftermiddag sikrede vi os en plads i kvartfinalen i EHF European League, da vi sikkert slog norske Storhamar for anden gang på en uge. Denne gang med 32-24 efter 20-13 ved pausen.

Det er ikke mange dage siden, at vi sidst mødte Storhamar, og præcis som i mandags, så startede kampen lige ud, men stille og roligt fik vi kontrol over begivenhederne, hvilket resulterede i en føring der lå og vippede mellem to og fem mål gennem det meste af halvlegen.

Hver gang Storhamar var ved at få kontakt, så hev Jessica Ryde en redning op, eller der blev trykket lidt ekstra på gaspedalen i marken, således at det aldrig for alvor blev spændende. Mod slutningen af pausen straffede vi nogle fejl fra Storhamars side, og inden nordmændene fik set sig om, stod det 20-13. Sidste scoring blev sat ind af Emma Friis efter et flot vip fra Simone Petersen, der endnu engang spillede en stor halvleg med masser af overblik.

Efter pausen faldt vores koncentration, hvilket gjorde, at Storhamar fik halet ind på os, og efter 37 minutter stod det derfor 23-19. Det fik Kasper Christensen til at tage en timeout, der lige fik aftalerne på plads igen, og så tog vi igen komfortabel afstand. Vi fik alle mand i spil, og dermed fik vi delt ressourcerne godt ud endnu engang.

Med dagens sejr er vi så godt som sikre på at slutte på førstepladsen i puljen, mens vi allerede nu er klar til kvartfinalen, hvor enten Viborg HK eller Valcea fra Rumænien venter.

Kampens spiller blev Jessica Ryde, der stod en fin kamp med flere store redninger.