11.01.2021, 12:50 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Nissen: Skal vist lige have kigget på hvad jeg fik til morgenmad

I lørdags vandt vi ganske sikkert over Zvezda i første kamp i EHF European Cup med 34-25, blandt andet på 13 mål af Naja Nissen.

Naja Nissen var i den grad varm på venstre fløj, og bankede det ene mål ind efter det andet, og fløjtalentet konstaterede efterfølgende, at det da også var ved at være længe siden, at hun sidst var blevet noteret for 13 mål i en enkelt kamp.

"Jeg skal vist lige have kigget på, hvad jeg fik til morgenmad, fordi det skal jeg da have igen", kommer det grinende fra Naja, inden hun fortsætter:

"Vi vidste godt, at Zvezdas fløje er meget agressive, og det fik vi til fulde udnyttet, blandt fordi vores backs var gode til at få den spillet ud til fløjene, så det gav nogle gode arbejdsbetingelser. Jeg kan ikke lige huske, hvornår jeg sidst har scoret så mange mål, men vi skal nok helt tilbage til min tid i Brande HK", fortæller en glad Naja Nissen.

Naja viste sit store potentiale frem, og varierede sine skud gennem hele kampen, hvilket gav svære arbejdsbetingelser, heldigvis, for Zvezdas keepere.

"Det var rart at se, at noget af det jeg bruger en masse tid på til træning, lykkedes på den måde som det gjorde. Det er også klart, at når de første skud lykkes, så får man helt automatisk mere tro på tingene, hvilket også er en af forklaringerne på de mange mål. Som fløj er man afhængig af, at bolden bliver spillet ud til en, og derfor er det også vigtigt for en selv, at ramme fra start af, så man får troen på det, når bolden igen kommer til en", konstaterer Naja Nissen, der lige som resten af truppen er klar til kamp på onsdag, hvor det gælder Aarhus United i Aarhus Stadionhal. En kamp som Aarhus United streamer, således at man kan følge med hjemmefra.