19.02.2022, 19:34 | Af: Jonas Dyrborg | Foto: Hamistolen

Målshow af Scaglione og Frey sikrer sejr i Rumænien

Her til aften spillede vi sidste puljekamp i EHF European League på udebane mod Magura Cisnadie, og den resulterede i endnu en sejr, denne gang på 34-31, efter 19-18 ved pausen. Julie Scaglione og Sonja Frey stod til sammen for 23 af vores mål.

Det så på forhånd svært ud mod rumænerne, da vi blot havde 11 spillere til rådighed, og manglede spillere som Emma Friis, Ingvild Bakkerud, Sarah Iversen, Vilde Johansen, Jessica Ryde, Cecilie Brandt, Tyra Axnér og Alberte Ebler, der alle var hjemme i Danmark grundet Corona eller karantæne på grund af Corona. Vi havde heller ikke vores trænerteam med til kampen, som igen var blevet afløst af direktør for klubben, Daniel Grønhøj, som blev assisteret af Jonas Dyrborg og Leif Johnsen, mens Annelie Mortensen var med som holdleder..

Så selvom at der stadig er masser af kvalitet tilbage i truppen, så lignede det ikke på forhånd, at vi ville få endnu en sejr i hus. Men på flot kollektivt arbejde lykkedes det, at hive en sejr i hus. Særligt to spillere gjorde sig bemærket, nemlig Julie Scaglione, der formåede at score intet mindre end 13 mål på 15 forsøg!, mens Sonja Frey fik bolden i mål 10 gange på 12 forsøg.

”Stor ros til alle der bød ind og tog de roller der var brug og hvor alle var omstillingsparate i en masse nye konstellationer. Udover det, var der nogle stærke individuelle præstationer, hvor jeg synes at alle bidrager med vigtige ting, men det er klart at Julies 13 mål på 15 afslutninger er imponerende. Vi skal huske på, at rumænerne skulle vinde for at gå videre, så de tog bestemt ikke let på opgaven, og set i det lys, er det endnu mere imponerende, det vi præsterede. Stor lærdom til vores unge hold, hvor jeg er meget imponeret af hele gruppen, hvor nye folk skulle tage et stort ansvar både på og udenfor banen”, lød det fra Daniel Grønhøj efter kampen.

Med aftenens sejr går vi ubesejrede igennem vores pulje med maksimum point, og nu venter der i slutningen af marts og starten af april, to kampe mod rumænske Valcea i kvartfinalen, som giver adgang til Final4.