14.01.2019, 18:44 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Hamistolen Photography

Kristian Kristensen: Vi fik tanket noget selvtillid

HIH’erne kunne søndag sætte to vigtige point på EHF Cup-kontoen

De lokale enhjørninge kunne søndag eftermiddag sætte deres første to point på kontoen i EHF Cuppen, da de på hjemmebane besejrede de svenske mestre fra IK Sävehof.

De 818 fremmødte tilskuere i IBF Arena kunne se de lokale helte vinde en komfortabel sejr på 29-22 efter en pauseføring på 15-9.

Se kampreferatet HER

HIH-træneren, Kristian Kristensen, var godt tilfreds med holdets indsats.

-Først og fremmest kom vi med et fint udtryk og spillemæssigt havde vi godt fat i kampen.
Vi missede lidt rigeligt på Christina Elm i starten af kampen, og det er derfor, at vi ikke kommer større foran. Vi får lagt et godt tryk og i de sidste fem minutter af første halvleg blæser vi fra dem og har reelt afgjort kampen der.
Vi kom godt ud fra omklædningsrummet og får sat os på kampen og sikrer os så stor en føring, at vi fik mulighed for at skifte ud og bruge hele bænken,
fortæller HIH-træneren.

Vi fik tanket noget selvtillid

-Jeg er rigtig glad for holdets indsats og efter to kampe i EHF Cuppen går alt efter planen. Siófok KC render nok med førstepladsen i gruppen, men vi har dem stadigvæk på hjemmebane, så der kan nå at ske meget endnu. Så længe vi holde stien ren, så ser det fint ud.

-Vi fik et godt afsæt til onsdagens kamp mod Randers HK, og vigtigst af alt, så fik vi tanket noget selvtillid efter tre nederlag i træk, slutter Kristian Kristensen.

Med sejren er Herning-Ikast Håndbold placeret på en andenplads i gruppe B med to point, hvilket er samme pointantal, som tyske TuS Metzingen, som gæster det midtjyske i den kommende weekend.

Inden da skal Herning-Ikast Håndbold i aktion i HTH Ligaen, når Randers HK kommer på besøg.
Opgøret spilles i IBF Arena på onsdag klokken 19.00 og du kan sikre dig billetter til kampen HER.