03.02.2019, 17:48 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Kristensen: Vi fik en håndboldlektion

Herning-Ikast Håndbold tabte med 22-34 hjemme til ungarske Siófok i søndagens EHF Cup-opgør.

 

Der blev aldrig den store kamp om førstepladsen i dét, der ellers var kampen om førstepladsen i gruppe B. Begge hold var allerede sikre på avancement, og således skulle plads ét og to - med stor sandsynlighed - afgøres i denne femte spillerunde.

 

Dog fungerede ikke meget for hjemmeholdet, og allerede ved pausen måtte Kristian Kristensen se sit mandskab være bagud med tolv mål.

 

- Når man skal gå lidt i opløsning, så lad os gøre det i en kamp, hvor det ikke får den konsekvens, at vi ryger ud, konstaterer Kristian Kristensen.

 

- Men det er også et vink med en vognstang om, at når vi møder de helt store, så skal vi virkelig være oppe at ringe for at spille med. Det kom vi aldrig i dag. Det er naturligt, at der er en forskel, men man kunne godt have ønsket sig, at afstanden ikke havde været så stor, som det var tilfældet. Vi får en røvfuld, en håndboldlektion, og det er bare “look and learn”. Dette er så langt fra det, vi gerne vil stå for og dét, vi gerne vil spille, men vi kunne ikke etablere det i dag, siger cheftræneren.

 

Søndagens skuffelse skal nu parkeres. Allerede onsdag venter Viborg HK i HTH Ligaen, og HIH skal finde tilbage til dyderne, som holdet har leveret igennem en længere periode før Siófok-kampen.

 

- Vi har haft et godt run med seks sejre i træk, så vi skal ikke lade os knægte af én dårlig kamp mod Siófok. Var vi røget ud i dag, så havde det gjort rigtig ondt, men heldigvis er vi allerede kvartfinaleklar. Vi har lukket den ned i omklædningsrummet nu, og så fokuserer vi på vores kamp mod Viborg, slutter Kristian Kristensen.

 

Opgøret mod de grønblusede rivaler spilles onsdag kl. 18:30 i IBF Arena.