14.11.2021, 19:22 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Vi spiller en stærk kamp

Søndag eftermiddag spillede vi første af to kampe mod MTK Budapest, hvor den samlede vinder kvalificerer sig til EHF European League gruppespillet med start efter nytår.

MTK Budapest er et forholdsvis ubeskrevet blad set med danske briller, men cheftræner Kasper Christensen, havde før søndagens opgør vurderet, at vi burde have gode chancer for en samlet sejr over to kampe. Dagens opgør var vigtig i forhold til et godt udgangspunkt, før returopgøret på lørdag i IBF Arena.

Efter en lidt svingende start, kom der midtvejs i første halvleg godt styr på kampen, og derfra viste vi en klar forskel på de to mandskaber, og kunne gå til pause foran 16-11, hvilket blev udbygget efter pausen, således at vi midtvejs i anden halvleg havde en føring på 28-18.

"Vi spiller en stærk kamp hvor mange byder ind, og efter en lidt rodet start knækker vi kampen før pausen og slider MTK Budapest op", fortæller Kasper Christensen efter kampen i Budapest.

Naja Nissen og Cecilie Brandt afløste efter pausen Emma Friis og Line Mai Hougaard, og begge fløje gjorde et særdeles flot indhop, hvor Naja Nissen scorede fire gange, mens Cecilie Brandt scorede hele syv gange, og blev dermed delt topscorer sammen med Stine Skogrand.

"Stor ros til Naja og Cecilie, der griber chancen efter pausen, og laver et par flotte indhop, mens det også var godt at se Sonja Frey, med en meget flot offensiv kamp fra hendes side", lyder det rosende fra cheftræneren, der sammen med resten af holdet er tilbage i Danmark i morgen. Allerede på onsdag venter næste kamp, når Ringkøbing Håndbold kommer på besøg i IBF Arena, hvilket samtidig er sidste kamp på denne side af nytår i Bambusa Kvindeligaen.

Lørdag klokken 14 er der returopgør mod MTK Budapest i IBF Arena.