09.01.2022, 19:26 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Vi skulle lige finde vores ben

Søndag eftermiddag stod den på europæisk håndbold, da vi på en svær udebaneopgave i Rusland mødte Lada. Det er var i store dele af kampen en tæt affære, men vi fik heldigvis skabt hul til russerne i løbet af 2. halvleg, således at afslutningen ikke for alvor blev spændende.

Kampen endte med en sejr på 27-24, og vi fik dermed en god start i EHF European League, trods en 1. halvleg, der ikke gik helt som Kasper Christensen havde håbet.

”Vi skulle lige finde vores ben i 1. halvleg, hvor vi ikke lukkede de aftalte rum i forsvaret og stressede en smule for meget angrebsmæssigt. Jeg er dog meget glad for vores 2. halvleg, hvor vi virkelig fightede defensivt og fandt mange gode løsninger offensivt”, lyder det fra Kasper Christensen, der sammen med resten af holdet overnatter i Moskva, for derefter at flyve mod Danmark i morgen formiddag.

Kampen gav også europæisk debut til Alberte Ebler, der er kommet til Herning-Ikast Håndbold fra Skanderborg Håndbold sidst i 2021, og der var rosende ord til hende fra cheftræneren.

”Jeg synes at Alberte Ebler gav os en god dimension i spillet da hun kom ind på højre back og vi fandt også mange gode løsninger omkring Sarah Iversen og Vilde I Johansen på stregen”

Holdet er tilbage i Danmark i morgen eftermiddag, hvorefter der venter endnu en udebanetur på onsdag, denne gang dog kun til København, hvor vi møder Ajax København klokken 18.30.