07.05.2021, 09:44 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Vi kommer med et fint moment

Lørdag aften går det løs i EHF European League Final4, hvor aftenens modstander er Siofok fra Ungarn. Der venter en svær kamp, mod et stærkt hold, med mange profiler.

Når vi i morgen aften løber ind i hallen i Baia Mare, hvor Final4-stævnet afvikles, så er det starskuddet til første af i alt tre semifinaler, der venter os i den kommende tid. Modstanderholdet, Siofok, bliver en svær nød at knække, men Kasper Christensen er naturligvis ved godt mod, og tror i den grad på vores chance for sejr.

"Vi kommer med et fint moment og kæmpe boost efter sejren over Team Esbjerg, og jeg har en rigtig god fornemmelse forud for kampen lørdag. Vi har alle mand, inklusiv Naja Nissen, klar til kamp, så vi stiller i stærkest mulige opstilling, og skal forsøge at få afviklet kampen i et højt tempo, fordi det er her jeg ser vores helt store chance for, at løbe Siofok over ende. Vi skal selvfølgelig ikke satse hele butikken, men vores kontrafase bliver en vigtig del, lige som at forsvaret skal holde det sædvanlige høje niveau", fortæller Kasper Christensen, forud for kampen lørdag.

Vi har haft kamppause siden lørdag, hvor vi jo slog Team Esbjerg ganske komfortabelt, og ugen er blevet brugt på restitution, træning samt rejsen til Rumænien.

"Det har været fint med en kamppause, som vi har brugt på restitution, taktik, let træning, og så selvfølgelig rejsen herned, som tog godt 15 timer. Vi ankom i går aftes, og har så en kort haltræning i aften, inden det går løs lørdag. Det er fine forhold og et godt hotel, så optakten har været som håbet".

Modstanderne fra Siofok, med danske Simone Böhme på holdet, er placeret et godt stykke fra toppen af den ungarnske liga, og holdet er også ude af pokalturneringen, så Kasper Christensen er overbevist om, at Siofok går all in på Final4-stævnet, der skal redde lidt af æren.

"Siofok har udspillet deres rolle i den hjemlige liga, og er også ude af pokalturneringen, så jeg forventer et hold, der går all in på kampen mod os, så de kan sikre sig en finaleplads og derved sikre sig lidt succes i denne sæson. De har ikke spillet overbevisende på det seneste, og jeg har lidt en fornemmelse af, at de har sparret deres kræfter til denne weekend, så det vi har set fra deres side, den seneste tid, kan vi ikke bruge til noget. Det er et stækt hold med masser af profiler og landsholdsspillere, de er bundrutinerede, og selvom at de ikke er nær så stærke i år, som tidligere, så venter der en svær opgave", konstaterer cheftræneren og tilføjer:

"Vi skal også lige huske på, at det er et hold, der ikke har tabt en kamp i europæisk sammenhæng i meget lang tid, så selvom at de ikke er så stærke som sidste år, så er det stadig et klassehold, som vi har den største respekt for, men som vi også har en god chance for at slå, hvis vi spiller på det niveau, som vi ved vi kan"

Der kommer ingen tilskuere i hallen, hvilket både glæder og ærgrer Kasper.

"Det havde selvfølgelig været fint med lidt liv i hallen, men vi har efterhånden vænnet os til, at kampene er uden tilskuere, så på den vis gør det mig ikke noget. Med tanke på eventuel smitte forud for de kommende kampe i Danmark, er det sådan set fint nok, at vi slipper for den ekstra risiko det havde været, hvis hallen havde været fyldt med tilskuere, så samlet set er det vel ok"

Kampen vises på TV3 Sport fra klokken 17.45.