27.03.2022, 19:15 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Rigtig godt udgangspunkt

Vi var på en svær udebaneopgave søndag eftermiddag, da vi i første kvartfinale i EHF European League mødte Ramnicu Valcea.

I en særdeles målrig affære fik vi sejren i hus med cifrene 39-33, og fik dermed et ganske godt udgangspunkt, forud for returopgøret på lørdag i IBF Arena. En samlet sejr bringer os til EHF European League Final4, og med et forspring på seks mål, er det nu op til os selv, at afgøre tingene på hjemmebane i Ikast.

"Vi har fået et rigtig godt udgangspunkt forud for lørdagens kamp, og vi har nu alle muligheder for at spilles os i Final4 på lørdag, når vi spiller returopgør i IBF Arena", konstaterer cheftræner Kasper Christensen efter kampen, og giver her sin analyse af søndagens kamp, hvor vi var i teten det meste af tiden.

"Vi spiller en super flot angrebskamp, hvor spillerne udbytter deres individuelle kompetencer maksimalt, men til gengæld finder vi aldrig nogen stor defensiv stabilitet og Valcea er gode til at spille tæt på forsvaret. Alligevel retter vi godt til og i de sidste 10-12 minutter af kampen finder vi en stærk defensiv frem, mens Sabine Englert hiver nogle fine redninger frem".

Returopgøret spilles på lørdag klokken 18 i IBF Arena, og du kan købe billet til den kamp på hih.eventii.dk