17.01.2022, 09:31 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: En pulje hvor alle kan slå alle

I lørdags fik vi vores anden sejr i EHF European League, da vi hjemme i IBF Arena slog rumænske Magura Cisnadie med 31-28. Vi har dermed maksimum point og fører puljen foran netop Magura Cisnadie og Storhamar fra Norge.

Norske Storhamar, der tabte deres første kamp til Magura Cisnadie, slog russiske Lada, som vi slog i første runde, og dermed tegner der sig et billede af, at det godt kunne blive en pulje der bliver en tæt affære. En betragtning, som cheftræner, Kasper Christensen er enig i.

"Det er fuldstændig som forventet, hvor vi får en pulje, hvor alle kan slå alle, og jeg tror heller ikke at vi skal tro, at bare fordi Lada har tabt de to første kampe, så er de færdige. De skal nok komme, der er fine spillere på deres hold, og jeg er ikke sikker på, at Storhamar og Magura vinder i Rusland, så det er helt som forventet en tæt gruppe, hvor alle slår alle", lød det fra Kasper Christensen i lørdags.

Kasper Christensen var naturligvis glad for de to point, og særligt havde han rosende ord til angrebsspillet, der særligt efter pausen var på et højt niveau, grænsende til det bedste han har oplevet i sin tid som træner i Herning-Ikast Håndbold.

"Det angrebsspil som vi spiller i 2. halvleg er noget af det allerbedste vi har spillet i den tid jeg har været i klubben, og jeg synes vi rammer den lige i røven. Der er bare det men, at deres keeper har en fire-fem af de helt store redninger inden for ti minutters tid der gør, at vi ikke vinder med syv-otte mål, hvilket jeg synes vi spillede til. De kommer tæt på os, uden at det på noget tidspunkt er faretruende".

Næste opgave er på onsdag, hvor vi møder Randers HK i IBF Arena, og hvor vi igen må have tilskuere i hallen. Vi spiller klokken 18.30, og kampen vises ikke i TV, så vi håber at du kommer og bakker holdet op.