15.05.2022, 20:32 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Kasper C: Dejligt at runde weekenden af med en sejr

Det blev heller ikke i år til en finale i EHF Finals, men i en særdeles tæt kamp mod Baia Mare fik vi dog bronzemedaljerne med til Ikast, og det har også stor betydning.

Kampen mod Baia Mare blev et drama der skulle afgøres på straffekast, og her viste vi os at være en tand mere kølige end rumænerne, og derfor kunne vi række armene i vejret til slut, med en sejr på 29-28. Dermed sluttede vi weekenden godt af, oven på skuffelsen fra i går, hvor vi tabte med 33-34 til Bietigheim, der i dag vandt finalen over Viborg HK.

"Når man spiller de her finalestævner, så vil man selvfølgelig helst spille finale, men når det nu ikke kunne være anderledes, så er det dejligt at runde weekenden af med en sejr, og dermed også få et godt indspring til onsdagens semifinale mod Odense. Vi kan jo også konstatere, at med Viborgs nederlag til Bietigheim, så var det bare en klassemodstander vi mødte i går, hvilket vi godt vidste på forhånd, og nu har fået bekræftet", lyder det fra Kasper Christensen.

Det er Viborg HK der har arrangeret EHF Finals i denne weekend, og der var stor ros fra Kasper til netop Viborg HK, for et flot afviklet stævne, hvor der var styr på tingene.

"Det har været en god weekend og stor ros til Viborg HK for afviklingen af stævnet. der har været styr på det fra start til slut, og forholdene har i den grad været i top, så her har der ikke været noget at klage over", lyder det anerkendende fra cheftræneren.