03.02.2019, 19:00 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Iversen: Et ordentligt slag i maven

Stregprofilen var alt andet end tilfreds med måden, hvorpå HIH søndag eftermiddag tabte til Siófok i EHF Cup.

 

En mildt sagt dårlig dag på kontoret. Det havde Herning-Ikast Håndbold hjemme i IBF Arena, da holdet mødte den ungarske ligas nummer tre i en direkte duel om at slutte øverst i gruppe B, fra hvilken begge hold allerede var videre.

 

Desværre for værterne var opgøret stadig ungt, da det reelt havde fundet sin afgørelse. En horribel første halvleg fra midtjysk side afgjorde begivenhederne til ungarsk fordel og efterlod Sarah Iversen og holdkammeraterne med en dårlig smag i munden.

 

- Vi var nærmest ikke til stede i de første 30 minutter. Jeg følte, at der var god kontrol og fokus i opvarmningen, men inden for få minutter kollapser det bare. Det er svært at sætte ord på, hvad der er den primære årsag. Lige nu føles det en lille smule tomt, og jeg synes, det er pinligt. Det var et ordentligt slag i maven, siger stregspilleren, der ikke kan forstå, at holdet kunne falde så dybt i første halvleg.

 

- For mig personligt er disse kampe de allerfedeste. Det er her, man kan måle sig med de bedste, og derfor burde vi kunne komme med et ekstra gear, men i dag er det nærmest modsat. Jeg havde egentlig en god fornemmelse af, at vi kunne have spillet op med dem, men vi spiller elendigt. Vi plejer at præstere på et højt niveau i Europa, så dette er et lidt misvisende billede af, hvad vi gerne vil stå for. Nu bliver vi toer og må formode, at der venter endnu stærkere modstand i kvartfinalen. Da må man altså ikke være bagud med 8-20 ved pausen - så er det europæiske eventyr forbi, konstaterer Sarah Iversen tørt.

 

Landsholdsstregen lover dog, at holdet er anderledes klar på onsdag, når Viborg HK kommer på besøg i HTH Ligaen.

 

Det opgør spilles kl. 18:30, og du kan købe billet her:

 

KØB BILLET