06.01.2019, 22:26 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Erik Laursen

HIH-fløj: Vi manglede lige det sidste

Ærgerligt nederlag i gruppepremieren

Herning-Ikast Håndbold var ikke langt fra at tage point med sig hjem fra det ungarske, da de lokale enhjørninge spillede gruppepremiere i EHF Cuppen.

I Kiss Szilárd Arena ved Balatonsøen i Ungarn krydsede HIH’erne klinger med Siófok KC, som har flere verdensstjerner på holdkortet.
Der var derfor også stor ærgrelse i HIH-lejren, da Kristian Kristensens mandskab måtte rejse den lange vej hjem til Midtjylland uden point.  

Værterne vandt opgøret med 25-21 efter en pauseføring på 14-11.

Læs kampreferatet HER

-Kampen i Ungarn er specielt hård at lægge bag sig, da vi havde alle muligheder for at få point med dernede fra.
Vi er utroligt godt med i det meste af kampen, men på grund af manglende skarphed, får vi ikke lukket hullet op til dem. Dog synes jeg, at vi overordnet skal være fortrøstningsfulde i forhold til, at vi får løftet vores spil sammenlignet med kampen mod Esbjerg.
Vi kommer til mange gode chancer, men mangler bare det sidste i de afgørende situationer,
siger HIH-fløjen Annika Jakobsen.

-Dog synes jeg, at vi står godt stillet til det kommende returopgør på hjemmebane senere på året, hvor jeg bestemt mener, at vi har en chance for en sejr, slutter Annika Jakobsen.

Herning-Ikast Håndbold skal i aktion igen allerede på onsdag, hvor der venter en svær udfordring. På udebane tørner holdet sammen med Odense Håndbold, som endnu ikke har sat point til i de første 15 spillerunder i HTH Ligaen.

Opgøret spilles i Odense Idrætshal klokken 18.30