25.01.2020, 16:03 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Hamistolen

HIH er i EHF Cup-kvartfinalen

Med en sikker hjemmebanesejr på 33-25 over de forsvarende tyske mestre fra SG BBM Bietigheim er Herning-Ikast Håndbold sikre på europæisk kvartfinale

Der var forud for dagens opgør lagt op til et spændende europæisk topopgør, hvor en sejr til hjemmeholdet fra Herning-Ikast Håndbold ville sikre midtjyderne en europæisk kvartfinaleplads.
Der kom dog aldrig rigtig tvivl om den midtjyske sejr og avancement, da udeholdet fra Bietigheim ikke var med længere end til 1-1. Hjemmeholdet satte sig fra start på kampen og stod efter blot fem minutter med en føring på 4-1, og herfra så de sig ikke tilbage. 
Ved pausen førte holdet komfortabelt 19-13.

Med et solidt og aggressivt forsvar fik midtjyderne vist, hvorfor de fortjener den ene af gruppens to pladser videre til EHF Cup-kvartfinalen. Samtidig gav forsvaret gode arbejdsbetingelser for Sabine Englert og Jessica Ryde, som også viste flot spil i målet.
I modsatte ende fik Herning-Ikast Håndbold spillet sig til en lang række gode chancer både i kontrafasen og det etablerede angreb, hvilket slutresultat på 33-25 også vidner om.

 

Næste kamp for enhjørningerne er onsdag , når de tager imod Odense Håndbold på hjemmebane i IBF Arena kl. 20.30. 
Du kan købe billet til opgøret her.