05.01.2019, 11:25 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Erik Laursen

Herning-Ikast Håndbold indleder i aften deres europæiske eventyr

HIH’erne spiller i aften deres første kamp i gruppespillet i EHF Cuppen

Senere i dag indleder Herning-Ikast Håndbold deres europæiske eventyr, når holdet spiller deres første kamp i gruppespillet i EHF Cuppen.

Kristian Kristensens tropper er draget til Ungarn, hvor der venter et opgør mod Siófok KC, som er ét af Europas absolutte tophold.

Det ungarske mandskab har flere landsholdsspillere på CV’et - blandt andet den franske verdens- og europamester Estelle Nze Minko, norske Silje Solberg, kroatiske Andrea Kobetic og rumænerne Denisa Dedu, Melinda Geiger og Gabriela Perianu, som endte på fjerdepladsen ved den netop overståede EM-slutrunde. Så der venter uden tvivl et vanskeligt opgør for de midtjyske enhjørninge.

Defensiven skal være helt i top, hvis der skal være mulighed for point

-Det er helt afgørende, at vi får forsvar og målvogter til at fungere på højeste niveau. Også selvom det måske koster så mange kræfter, at det kan ses på kontrafasen og angrebsspillet, fortæller Kristian Kristensen til Herning Folkeblad.

Vi bliver nødt til at løse det kollektivt

-Angrebsmæssigt bliver udfordringen at få mere flow i boldomgangen end vi havde mod Esbjerg i onsdags. Hvis vi ikke kan klare os mand-mand mod nogle af de spillere fra Esbjerg, som jeg troede, at vi kunne, så kan vi da slet ikke her. Vi bliver nødt til at løse det kollektivt, slutter cheftræneren.

Opgøret spilles i Kiss Szilárd Arena klokken 18.00 og du kan følge opgøret live, via et link til livestreaming af kampen, på vores Facebookside.

Herning-Ikast Håndbold er ligeledes i gruppe med tyske TuS Metzingen og svenske IK Sävehof. HIH'erne møder det svenske mandskab på hjemmebane i den kommende weekend.