14.02.2021, 09:01 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Gruppefinale venter om få timer

Højest overraskende bliver dagens kamp mod Zvezda uhyre vigtig, da Zvezda i onsdags fik tildelt fire point, da de har vundet kampene over Paris på skrivebordet.

Grundet indrejse og udrejseforbud i Frankrig, kan de to kampe mellem Zvezda og Paris 92 ikke afvikles, og EHF har derfor udråbt russerne til vinder af de to kampe, og dermed har Zvezda pludselig spillet sig ind i kampen om at gå videre til kvartfinalerne. Vi er selv røget op på 1. pladsen, men skal helst have en sejr i dagens opgør, for at være helt sikre på, at gå videre.

"Det bliver en form for gruppefinale mod Zvezda, så det er blevet en ret vigtig kamp. Fra at have været mere eller mindre sikre på at gå videre, bliver de to kampe mod henholdsvis Zvezda og Paris pludselig små finaler. Så vi har fået kniven på struben, og det er jo bare sådan det er. Vi lever i en speciel tid, og jeg har forståelse for beslutningen, men dybest set synes jeg at det er en smule unfair over for os. Nu må vi så bare vinde kampen mod Zvezda, fordi så er vi videre, men vi skal ikke tro, at de bare lægger sig ned, de skal nok komme med alt de har, selvom at de lige har fået foræret fire point, fortæller Kasper Christen, forud for kampen senere i dag.