11.02.2022, 22:43 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Grønhøj: Vi rykker sammen i bussen

Lørdag eftermiddag venter sidste hjemmekamp i det europæiske gruppespil, hvor vi møder Lada fra Rusland. Det første opgør endte med en sejr til os i Rusland, men vi ved der venter en svær opgave i IBF Arena.

I sidste weekend sikrede vi os med sejren over Storhamar, en plads i kvartfinalen i EHF European League, men om vi ender som nummer et eller to i gruppen er endnu ikke på plads, og derfor går vi som altid benhårdt efter en sejr. Vi er dog ramt en del på ressourcerne til lørdagens kamp, hvor vi må undvære flere spillere samt både chef og assistenttræner.

Tyra Axnér, Line Mai Hougaard og Cecilie Brandt er alle ude med Corona, hvilket også gør sig gældende for Kasper Christensen og Anders Friis, hvilket betyder at der er genvalg til Daniel Grønhøj som cheftræner, mens Caroline Søgaard er hentet op i truppen fra U-19 holdet.

"Vi er noget ramt på ressourcerne til opgøret, men vi rykker sammen i bussen og gør alt hvad vi kan, for at få en sejr i hus. Vi er allerede videre fra gruppespillet, så et nederlag er ingen katastrofe, men vi går selvfølgelig efter at gå ubesejret gennem gruppespillet, og jeg mener helt bestemt, at vi har en fin chance for at vinde over Lada igen. Vi har en stærk og rutineret trup, som jeg er sikker på, kan matche Lada i lørdagens kamp", lyder det fra Daniel Grønhøj, der sammen med Søren Rasmussen, igen skal forsøge at hive en sejr i hus.

Kampen starter klokken 16 og har du ikke mulighed for at se kampen i IBF Arena, så kan du se kampen på TV3 Sport.