28.03.2022, 13:50 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Friis: En virkelig sjov udebane

Søndag eftermiddag spillede vi os betragteligt tættere på Final4 i EHF European League, da vi på udebane slog rumænske Valcea med 39-33.

Som cifrene antyder, så var det en kamp, hvor der var mere fokus på angrebsspillet end på forsvaret, og en af dem der i den grad fandt vej til netmaskerne var Emma Friis, der med 11 mål blev kampens topscorer. Hun nød at spille kampen, og konstaterede efter kampen, at mens det så rigtig godt ud i angrebet, så haltede det til tider lidt mere i forsvaret.

"Set over hele kampen synes jeg, at vi spiller godt. Offensivt har vi ikke store de problemer med at skabe chancerne, mens vi defensivt halter lidt til tider".

Der var som forventet godt gang i hallen, hvor hjemmepublikummet i den grad bakkede op om deres ynglinge, hvilket blot var med til at hæve vores motivation i løbet af kampen.

Det var en fed kamp at spille på en virkelig sjov udebane med at mange tilskuere imod en - det tror jeg var med til at booste vores motivation endnu mere. Nu glæder vi os til returopgøret på lørdag i IBF Arena, hvor vi forhåbentligt kan gøre arbejdet færdigt, og kvalificere os til Final4 til maj", lyder det fra landsholdsfløjen.

Kampen mod Ramnicu Valcea spilles på lørdag i IBF Arena klokken 18.00, og du kan som altid købe din billet på hih.eventii.dk eller benytte dig af det gode tilbud, hvor du for 100 kroner kan få en biografbillet, en omgang popcorn samt billet til lørdagens kamp. Dette tilbud købes i Ikast Bio.