13.10.2018, 10:07 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Hamistolen Photography

Første europæiske kamp venter for Herning-Ikast Håndbold

I 2. runde i EHF Cup-kvalifikationen står HIH’erne overfor polsk tophold

Her til eftermiddag skal pigerne fra Herning-Ikast Håndbold spille det første opgør i 2. runde af kvalifikationen til EHF Cuppen.

På hjemmebane tørner Kristian Kristensens tropper sammen med det polske tophold fra Metraco Zaglebie Lubin.

Det polske hold har ikke tabt en betydende kamp siden maj måned, og de kommer til IBF Arena med en god portion selvtillid i bagagen, da de i deres seks første spillerunde i den polske liga, er gået fra banen med sejr.

De lokale enhjørninge og trænerteamet har set video af dagens modstander og de undervurderer bestemt heller ikke polakkerne.

-Det er et udmærket hold, som har lagt sig i toppen af den polske liga. De har et fint hold, som har en god hjemmebane og det er ikke et hold, som vi skal ind og undervurdere på nogen som helst måde, siger Kristian Kristensen.

-Vi går naturligvis efter, at få et så godt udgangspunkt som muligt på hjemmebane, så vi kan få lukket kampen. Det er et hold, som vi skal slå - men det er ikke noget, som man bare lige gør!, slutter cheftræneren.

Opgøret spilles i IBF Arena med kampstart klokken 16.00. Du kan fortsat sikre dig billetter ved at følge linket herunder.

BILLET: HERNING-IKAST HÅNDBOLD VS. METRACO ZAGLEBIE LUBIN D. 13. OKTOBER - KØB BILLET HER >>