21.02.2021, 20:42 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Flot sejr over Paris 92

Med tanke på, at vi tabte til Paris i det første opgør, og til dagens opgør manglede hele tre profiler, så virkede en sejr ikke som det mest oplagte. Det kunne dog ikke ses da kampen først gik i gang.

Et særdeles ungt midterforsvar bestående af Olivia Simonsen og Mathilde Troelsen var, hvad Paris 92 skulle op imod i søndagens opgør, og uagtet at det er første gang, at vi stiller op med den konstellation, så kløede de på med krum hals, og gjorde livet mere end svært for det franske hold, der måtte forlade IBF Arena med et nederlag på 28-25.

"En utrolig flot indsats af holdet hvor vi havde et skarpt fokus igennem hele kampen. Stor respekt til Olivia Simonsen og Mathilde Troelsen i 3er forsvaret, der leverede en meget solid og flot indsats. Sabine Englert spillede også en stor kamp, hvor hun endnu engang viser sin store klasse, med mange flotte redninger, og bagkæden med hovedsageligt Fauske, Simone Petersen og Michala Møller fandt mange fine løsninger mod Paris’ aggressive forsvar, så alt i alt en meget flot og koncentreret indsats over hele linjen", lyder det fra Kasper Christensen efter kampen.

"Der bliver også debut til både Julie Scalione og Frida Svingholm, og det var godt at se, at de sammen med de andre unge spillere, der har taget turen gennem talentsystemet, kunne levere så flot en præstation mod et stærkt fransk hold"

Med sejren sikrede vi os førstepladsen i gruppen, hvilket betød at der var mulighed for at trække det russiske hold Lada i kvartfinalen, og det var så lige præcis, hvad vi gjorde. Så nu venter der en lang udebanetur, midt i en presset kampkalender, mod et hold, der bør være fornuftige chancer for at slå samlet.

"Jeg kender ikke så meget til Lada endnu, men vi får en lang rejse til Rusland midt i en tætpakket slutspilsperiode, hvilket er lidt ærgerligt. Jeg tror dog på, at leverer vi på det niveau som vi ved vi kan, så har vi gode chancer for at komme med i Final4", vurderer Kasper Christensen.