12.04.2018, 11:57 | Af: Jacob Imer Pedersen | Foto: FCM Håndbold

Fire hunulve er nomineret til Champions League All-star team

Stem på hunulvene i linket!

Hvert år er alle tilskuere med til at bestemme, hvilke spillere der har været de bedste i Champions League sæsonen. Der bliver kåret den bedste spiller på hver position, årets forsvarsspiller, årets unge spiller og årets træner. 

De fire hunulve, som er nomineret, er: 

Veronica Kristiansen som playmaker. Hun indtager en tredjeplads på topscorerlisten (82) og har været en stor drivkraft i både angrebet og forsvaret hele sæsonen. 

Louise Burgaard er nomineret som bedste højre back. En kategori hvor navne som Lacrabere og  Nerea Pena også er i blandt. Burgaard har spillet rigtig mange minutter trådt til når det har gjaldt. Hvem husker ikke hendes frikast i bedste Mikkel Hansen stil mod Brest. Et afgørende mål for vejen videre i turneringen. 

Mathilde Bjerregaard er nomineret som den bedste forsvarsspiller. Hun har hele sæsonen været krumtappen i defensiven, hvilket ikke er gået ubemærket hen. 

Helene Fauske er nomineret som den bedste unge spiller. Hun har fået en stor rolle og haft rigtig meget ansvar i angrebet, hvilket hun har gjort til UG. Dette har EHF også bemærket. 

Du har mulighed for at stemme på dine favoritter til årets bedste i de 10 kategorier til og med 8. maj. 

https://www.facebook.com/ehf.champions.league/posts/10155634881648666