02.04.2021, 16:55 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Europæisk Final4 i sigte

Lørdag eftermiddag kan vi spille os Final4 i EHF European Cup, hvis vi endnu engang kan matche russiske Lada, som vi gjorde det i sidste weekend.

Her blev det nemlig til en sejr på 31-29 over det russiske tophold på udebane, så udgangspunktet ser fint ud, og Kasper Christensen har da også en god fornemmelse forud for lørdagens returkamp, om end han også råber vagt i gevær og påpeger, at det er et klassehold, som vi skal op i mod.

"Vi løste opgaven rigtig fint i Rusland, hvor jeg synes at vi samlet set, spiller en rigtig fin kamp mod Lada, der er placeret som nummer to i den russiske liga. Så det er et klassehold, og det skal vi huske på, når vi løber på banen i morgen, fordi ellers kan vi godt få det svært. Defensivt fik vi lukket deres, i mine øjne, bedste spiller, Veronika Nikitina, ned, men måtte sande, at vi så fik lukket deres højre back og strege ind i kampen, hvilket vi har haft fokus på i denne uge", fortæller Kasper Christensen.

Han glæder sig over den stime af sejre, som vi er inde i, senest med en sikker sejr over Silkeborg-Voel i onsdag, hvor holdet ikke nåede topniveauet, men alligevel formåede at køre en ganske sikker sejr i hus.

"Vi er inde i en god periode, og spiller alle kampene som små finaler, så vi tager ikke let på det, og prioriterer at komme så langt som muligt, i alle de tre turneringer, som vi er med i. I onsdags ramte vi ikke helt det niveau, som mod Lada og 2. halvleg mod København, men vi formår alligevel at vinde ganske sikkert og uden at det på noget tidspunkt blev spændende, så det var en godkendt indsats, der ikke krævede alt for mange kræfter. Nu venter der to svære kampe, først Lada og så Esbjerg på onsdag, inden der er pause på grund af landsholdssamling, hvor vi får mulighed for at puste lidt ud, og få kigget på nogle detaljer i spillet, så selvom at vi er inde i en god stime, er det fint nok med et lille afbræk", vurderer han.

Alle mand, bortset fra Naja Nissen og Sarah Iversen, er klar til kamp, dog bliver det kun småt med spilletid til Line Mai Hougaard, der først lige er meldt klar igen, efter en kortvarig skade.