14.10.2018, 22:47 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Hamistolen Photography

Emma Friis: Jeg er på et hold, som jeg føler mig tryg ved

Venstrefløjen leverede en fremragende indsats i holdets seneste opgør

Lørdag eftermiddag spillede Herning-Ikast Håndbold det første af to opgør i EHF Cuppens anden kvalifikationsrunde, da Kristian Kristensens tropper tørnede sammen med de polske vicemestre fra Metraco Zaglebie Lubin.

På hjemmebane i IBF Arena var de lokale enhjørninge overlegne og vandt opgøret med komfortable 31-19 efter en pauseføring på 15-9.

Se kampreferatet HER

Sabine Englert stod en brandkamp og leverede den ene pragtredning efter den anden, og foran hende stod et hårdt arbejdende forsvar, som også skal tildeles ros for den sikre sejr.

Men man kan altså ikke komme uden om Emma Friis, som spillede et brag af en kamp. Hele 12 mål på 12 forsøg blev det til for venstrefløjen.

-Vores angrebsspil fungerede super godt i dag - vi havde ingen problemer med at nå til chancer. Det forklarer også resultatet, siger Emma Friis.

Emma Friis er inde i en rigtig god periode, hvor hun i holdets seneste fem kampe har sat hele 31 mål i netmaskerne.

-Det er svært at sige hvorfor det fungerer så godt lige i øjeblikket. Jeg har god selvtillid for tiden, så det gør nok en del. Men ellers så er jeg også omkring et hold, som jeg føler mig meget tryg ved, hvilket gør jeg tør tage chancer, slutter Emma Friis.

Emma Friis og resten af HIH’erne skal i aktion igen på tirsdag, når de på udebane krydser klinger med Skanderborg Håndbold i 9. spillerunde i HTH Ligaen.