18.02.2022, 20:25 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Corona-svækket trup møder Magura Cisnadie lørdag

I morgen spiller vi sidste puljekamp i EHF European League, hvor vi på udebane møder Magura Cisnadie i en kamp, der for vores vedkommende ikke har nogen betydning.

Vi er på forhånd videre fra puljen, og har også sikret os førstepladsen, så kampen mod Magura Cisnadie har for os ikke den store betydning. Det er på mange måder rigtig godt, da vi er taget til Rumænien med en stærkt svækket trup. Grundet Corona og karantæneregler fra EHFs side, så er Tyra Axnér, Cecilie Brandt, Sarah Iversen, Alberte Ebler, Emma Friis og Vilde Johansen ude af truppen grundet Corona. Ligeledes er Kasper Christensen, Anders Friis og fysioterapeut Christian Bo heller ikke med. Sidst, men ikke mindst, så er Jessica Ryde og Ingvild Bakkerud også blevet hjemme i Ikast.

Så det er en smal trup der er afsted, som er blevet suppleret af Mathilde Rømer, Caroline Søgaard og Camilla Markussen. Det er igen Daniel Grønhøj der er cheftræner, mens han bliver assisteret af Jonas Dyrborg, Leif Johsen og Annelie Mortensen.

"Vi er hårdt ramt af Corona og karantæne på spillere der har haft corona, så vi er enormt smalle til opgøret. Derfor går vi stadig efter en sejr, både så vi får sluttet godt af, men også for at puljen bliver afsluttet på fair vis”, udtaler Daniel Grønhøj efter ankomsten til Rumænien.

Kampen kan ses på TV3 Sport fra klokken 17.55.