16.01.2022, 10:07 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Brandt: En kamp der bølger frem og tilbage

Lørdag aften gjaldt det anden puljekamp i EHF European League, hvor modstanderen var rumænske Magura Cisnadie, der i deres første kamp havde slået Storhamar fra Norge.

Resultatet over nordmændene vidnede om, at det var et rumænsk hold, der godt kunne spille god håndbold, der kom på besøg i IBF Arena, og selvom at vi gennem det meste af kampen havde godt styr på begivenhederne, så gav Magura Cisnadie aldrig op, og  kampen sluttede da også med en sejr til os på 31-28, efter en pauseføring på 17-12.

"Det er en kamp der bølger frem og tilbage, men jeg synes vi har forholdsvis god ro i, at vi føler vi har styr på det og ved, hvad de kommer med, og derfor er det også lidt irriterende, at de bliver ved med at lykkes med deres ting på sjette og syvende aflevering. Vi brænder lidt for meget, selvom at vi kommer til gode afslutninger, især i 2. halvleg, og det er ærgerligt, når vi føler vi har styr på det, men bare ikke helt lykkes med det", lyder det fra Cecilie Brandt, der fortjent blev kåret til kampens spiller, efter en kamp, hvor hun scorede seks gange på seks forsøg.

De seneste kampe har der været mange mål fra både hende og Emma Friis, og hun føler også selv, at hun er inde i en god periode.

"De sidste to kampe har været rigtig gode fra min side, og det er jo bare dejligt. Jeg føler ikke, at der er noget der er udslagsgivende for det, fordi vi træner jo altid for at blive bedre, og nogle gange så rammer man den bare bedre end andre gange, og jeg er bare glad for at det går godt lige nu", fortæller en glad Cecilie Brandt, der sammen med resten af holdet er klar til endnu en kamp på onsdag, når vi hjemme møder Randers HK. 

Kampen spilles klokken 18.30, og lempelserne i restriktionerne gør, at vi igen må have tilskuere på tribunerne. Der kommer mere info om det praktiske i forhold til afviklingen af kampen i den kommende uge, både på hjemmesiden og facebook.