09.03.2019, 16:00 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

’Vi spiller for at vinde’

HIH’erne rejser til Kroatien og returopgøret i EHF Cup kvartfinalen med en 8-måls sejr i bagagen

Sidste fredag kunne HIH’erne fejre en 8-måls sejr i det første EHF Cup kvartfinaleopgør på hjemmebane i IBF Arena foran 1.308 tilskuere.
Søndag gælder det så returopgøret i EHF Cup kvartfinalen mod kroatiske HC Podravka Vegeta, og for cheftræneren er målet klart, der spilles for en sejr.

-Vi skal ikke ned og forsvare vores 8-måls sejr på hjemmebane, og det er vigtigt, at vi ikke kommer til at spille baglæns, siger Kristian Kristensen.

Derfor er der heller ikke slækket på den taktiske forberedelse, som har været ligeså grundig, som den plejer. Fokus er på, at der skal lukkes mere af end i opgøret i IBF Arena, som endte 34-26 i vores favør.

-Vi har kigget på vores returløb, da Podravka ikke skal have lov til at score ligeså mange mål, som de gjorde i IBF Arena. Vi skal sørge for at tage trykket af deres spil, hvilket også gør sig gældende defensivt.
Jeg forventer ikke, at vi får lov til at score 34 mål dernede, og derfor bliver vi også nødt til at holde deres scoringsfrekvens nede.

-Det er i defensiven, at der skal arbejdes hårdt, så vi på den måde kan skabe nogle gode forudsætninger fremad i banen. Det er vigtigt, at vi er skarpe i omstillingsspillet, da der er der, vi kan vinde kampen.

-Vi spiller for at vinde og dermed spille os i EHF Cup semifinalen. Jeg ved det bliver en hård udebane, kroaterne spiller hårdere end vi er vant til fra den danske liga, og samtidig har de en fyldt arena i ryggen, som vil gøre alt for at bære dem frem til en sejr.
 

Opgøret spilles i morgen kl. 17.00, og du kan følge kampen via EHFTV ved at trykke her