09.09.2021, 13:36 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Vilde: Vi ville have en god følelse efter kampen

Når man som vi gjorde i går aftes, fører med 17-6 ved pausen, så kunne man ikke fortænke spillerne i, at trække tempoet ud af kampen og sætte den på "cruise control", men det skete på ingen måde.

I går var der i alle spillets facetter klasseforskel på os og Ajax København, og efter en pauseføring på hele 17-6 havde det været forventeligt, at 2. halvleg ville blive lidt mere stille og rolig, men sådan gik det heldigvis ikke, og der var fokus hele vejen til slutresultatet 32-15.

Netop at holde fokus og levere en god 2. halvleg var et af temaerne i pausesnakken, og Vilde Johansen var glad for, at man gjorde arbejdet færdigt.

"Vi talte om i pausen, at vi ville have en god følelse efter kampen, og det føler jeg vi med rette kan have. Vi fik givet publikum en god kamp hele vejen, og det var vigtigt for os. Ajax manglede nogle bærende kræfter, hvilket man godt kunne mærke og nok også var en del af forklaringen på, at sejren blev så stor, men det skal ikke tage noget fra os i den måde vi leverede på", konstaterede Vilde Johansen efter kampen.

Ajax havde det særdeles svært i det stationære angrebsspil, og kunne praktisk talt ikke komme igennem vores midterblok, hvor blandt andre Vilde Johansen stod godt og solidt placeret, og når Ajax-spillerne så endelig kom igennem, så stod en veloplagt Sabine Englert i vejen meget af tiden.

"Vi stod rigtig godt i forsvaret i dag, og det hang vældig godt sammen føler jeg, og det er dejligt at vi har god kontrol med den del i dag. Vi har i det hele taget fået en god start på sæsonen med tre sejre i tre kampe, og vi udvikler os kamp for kamp, så trods en anderledes opstart på sæsonen, så går det den rigtige vej og i et godt tempo", fastslår den rutinerede stregspiller, der var med på det norske OL-hold sammen med Stine Skogrand.

Næste kamp er allerede på mandag, når vi på udebane møder Randers HK, der i går slog Horsens. Den kamp spilles i Arena Randers klokken 20.00, og kan ses på TV2 Sport.