14.10.2020, 09:02 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Vilde: Vi skal holde fast i konceptet

Det er topkampenes periode for Herning-Ikast Håndbold, og i aften står den på Odense Håndbold på udebane. Odense ligger nummer tre og HIH nummer fire.

Herning-Ikast kommer med to nederlag i bagagen, så en sejr er tiltrængt i aftenens opgør, hvor det ikke blot handler om man indtager 3. eller 4. pladsen, men også om at komme tilbage på sporet og vise, at man godt kan slå et af de andre tophold.

"Vi skal holde fast i konceptet, som vi lykkedes så godt med i de første kampe, altså at stå godt i forsvaret og løbe på de de muligheder der opstår. Mod Viborg og Esbjerg har forsvaret manglet lidt fysisk, og vi har lukket for mange mål ind, mens vi til gengæld har spillet fint angrebsspil. Nu skal vi lige have forsvaret med, så ser det godt ud, tænker jeg", lyder det fra Vilde Johansen, der igen er klar til at spille 60. minutter.

Odense Håndbold har kun tabt en enkelt kamp indtil videre, og til trods for, at de har skiftet en del ud i truppen, så er det et stærkt og rutineret mandskab, som venter HIH i aften.

"De har en rigtig god top, og er også godt besat på bænken, så det er en stærk modstander, der venter os i onsdag aften. De har mange nye spillere, men det virker til, at de allerede er fint spillet sammen, så vi skal forvente en meget svær kamp, og vi kommer til at kæmpe hårdt, hvis vi skal have to point med hjem", fastslår Vilde Johansen.

Kampen starter klokken 20, og kan ses på TV2 Play samt følges på Tophåndbold.dk.