15.09.2021, 10:01 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Vi skal et gear op mod NFH"

Mandag aften skulle der graves dybt i værktøjskassen, for at få sejren i hus mod et godt kæmpende Randers HK, og når vi i næste uge skal møde Nykøbing Falster, skal spillet meget gerne flyde bedre.

Ellers kunne vi godt ende med at få problemer mod et Nykøbing-mandskab, der indtil nu har set skarpe ud, og som igen i år ligner et hold, der på deres bedste dage, kan spille op til dans mod top-fire holdene.

"Vi er selvfølgelig glade og stolte over de to point vi fik mod Randers, men vi ved også godt, at vi skal et gear op mod NFH, når vi skal møde dem på onsdag, ellers så får vi det svært. Vi talte om i omklædningsrummet, at vi skal steppe op i de kommende kampe, hvis vi skal have point, og det ved spillerne også godt, så jeg er ikke bekymret for, at de ikke leverer på et højere niveau i de kommende kampe", fortalte Anders Friis efter kampen mod Randers HK.

Vi skal først i kamp på onsdag, hvor det som tidligere nævnt er Nykøbing Falster der kommer på besøg i IBF Arena, og det bliver en pause der skal bruges blandt andet på angrebsspillet, der i mandags var en blandet oplevelse.

"Det er fint med en lille pause fra kampe, som vi kan bruge på angrebsspillet, hvor vi ikke har fået så mange minutter sammen endnu, og hvor det halter en lille smule, samtidig med, at vi måske kan få Sonja Frey helt klar igen til den kommende periode, hvor vi helt sikkert får brug for hendes kompetencer. Så er det også vigtigt lige at få med, at vi viser mange gode ting i kampen, og at det bestemt ikke var alt der ikke var godt mod Randers, men vi skal lige et gear op, og det ved vi godt allesammen"