28.10.2021, 12:39 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Vi kommer med fuld drøn fra start"

Fredag aften kommer Holstebro Håndbold på besøg i IBF Arena, og mens vi skal tilbage på sejrssporet, så skal gæsterne fra Holstebro forsøge at få deres første point.

Otte runder inde i turneringen har Holstebro Håndbold endnu ikke fået point på tavlen, hvilket i høj grad nok skyldes et usædvanligt stort antal skader på holdet. Mellem seks og syv profiler er på skadeslisten, og det ville nok få de fleste hold til at blive lidt skrøbelige og ustabile.

Derfor kommer vi ikke udenom, at favoritværdigheden ligger hos os, og Kasper Christensen er da også klar til at tage den.

"Vi møder et Holstebro-mandskab, der har store problemer med skader, og har fået en forfærdelig start på sæsonen, så vi er favoritter til at vinde kampen, og jeg vil da også sige, at jeg har en klar forventning om, at vi bør vinde kampen. Vi kommer med fuld drøn fra start, og har ikke tænkt os at overlade noget til tilfældighederne. Efter to kampe med nederlag, hvor især kampen mod København var svingende i kvalitet fra vores side, så skal vi tilbage på sporet med en sejr fredag aften", fastslår Kasper Christensen og tilføjer:

"Mod Odense mødte vi et toptændt hold, der virkelig spillede på top, og hvor jeg syntes vi selv spillede en fin kamp, mens det måske var lidt anderledes mod København. Her præsterede vi ikke helt det, vi selv havde regnet med, mod et godt spillende København-mandskab, primært i vores angrebsspil og kontrafase, mens vi var godt tilfredse defensivt"

Holstebro har i den seneste tid praktiseret meget syv mod seks spil, og det er noget som Kasper og Co. har fokus på i optakten til kampen.

"Holstebro er nok det hold i ligaen, der spiller mest syv mod seks, så det har vi naturligvis fokus på, og har trænet i forskellige løsninger. For vores eget vedkommende, så har vi Vilde Johansen og Ingvild Bakkerud med igen efter Corona, men de er ikke på fuld kraft endnu, så vi må se, hvor meget spilletid det bliver til. Vi sparrer dem så meget som muligt, og skal have dem bygget sikkert og roligt op. Det tager tid at komme tilbage efter sygdom og karantæne, og det skal man have respekt for", lyder det fra cheftræneren.

Kampen starter klokken 19, og du kan følge kampe via livescore på Tophåndbold.dk.