20.01.2022, 08:24 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

"Vi havde styr på det hele vejen"

I går aftes måtte vi igen have tilskuere i IBF Arena, og det fejrede vi med en god sejr over Randers HK på 29-26, efter 18-13 ved pausen.

Slutcifrene antyder måske, at det var en tæt kamp, men Randers var på intet tidspunkt i nærheden af at stjæle sejren og de to point med hjem, og cheftræner Kasper Christensen var da også i det store hele, ganske godt tilfreds med kampens forløb.

"Vi havde styr på det hele vejen, og var sådan set aldrig i problemer. Det er en kamp, hvor vi spiller rigtig fint angrebsspil i store dele af kampen, og skaber rigtig mange chancer og spiller strategisk godt, mod et stærkt spillende Randers-forsvar. Til gengæld bliver det en kamp, hvor Randers er gode og smarte offensivt til at bringe farten ned, hvilket de også får lov til, og der er vi ikke intense nok i forsvaret, og det gør at Randers kommer til nogle afslutninger, hvor vores målmænd nok også i visse situationer kunne have gjort det bedre. Hvis jeg skal være ærlig, så kan vi ikke bruge kampen defensivt til særligt meget", lyder det fra Kasper Christensen, der tilføjer:

"Vi skal måske italesætte til næste gang, vi møder et hold, der vil trække tempoet så meget ud af kampen, hvordan vi kan opretholde intensiteten. Når det så er sagt, så fik vi også bragt rigtig mange i spil, hvor Olivia Simonsen var inde og dække op i store dele af kampen, Julie Scaglione får rigtig mange minutter i angrebet, Tyra Axnér får minutter og Naja Nissen fik også nogle minutter i benene, efter at hun har været ude med Corona. Så det var også en kamp, hvor vi kunne få bredt kræfterne ud"

Der kom to point på kontoen, og vi holder fast i den gode stime af sejre vi er inde i, og Kasper resumerer kampen op på denne måde.

"Vores mål var at vinde, hvilket vi gjorde, vi fik løst deres agressive forsvar, og så fik vi bragt mange i spil i dag, og det synes jeg vi lykkes med rigtig fint, så alt i alt gik kampen som vi håbede"