30.03.2022, 20:08 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Uafgjort i vildt drama

Så kom slutspillet i gang, og hvilket drama vi fik i første kamp. Det endte 27-27, men sejren kunne inden for de sidste fem sekunder være gået til begge hold.

Onsdag aften tog vi endelig hul på denne sæsons slutspil, og første kamp var mod lokalrivalerne fra Silkeborg-Voel, som har voldt os en hel del problemer i denne sæson. Aftenens kamp blev ingen undtagelse, og vi må bare konstatere, at de grønne fra Silkeborg i den grad gør det svært for os når vi mødes.

Det blev en særdeles tæt første halvleg, der startede noget nervøst ud fra begge sider, og vi skulle et godt stykke ind i kampen, før der for alvor kom flow i spillet. Silkeborg-Voel fik kæmpet sig godt ind i kampen, og var ved flere lejligheder foran med tre mål, og lignede et hold, der var opsat på at lave ravage i vores pulje. Filippa Idéhn stod, især i starten på et højt niveau, mens Sabine Englert i den anden ende også havde fundet slutspilsniveauet frem fra start. Hjemmeholdet havde fart i fødderne, og nåede i mange situationer at fange vores forsvar, inden vi for alvor kom på plads. På nogle gode minutter i slutfasen fik vi dog vendt tingene på hovedet, og kunne derfor gå til pause foran med 15-13. Julie Jensen sluttede halvlegen uheldigt af, da hun på frikast kastede bolden i hovedet på Simone Petersen, hvilket resulterede i et direkte rødt kort.

Vi fik en glimrende start på anden halvleg, og fik skabt yderligere afstand, men helt klassisk Silkeborg-Voel, så fik de stille og roligt spist sig ind på os, og da Stine Bonde kom på mål fik de lige de sidste procenter lagt på, og så havde vi en helt lige kamp igen og 22-22 midtvejs i halvlegen.

Hjemmeholdet havde for alvor fået færden af sejr, og da Annika Jacobsen med tre minutter igen gjorde det til 25-27, så lignede det unægtelig, at pointene ville havne i Silkeborg. Vi formåede dog at holde hovedet koldt, og med et minut tilbage udlignede Simone Petersen til 27-27, hvilket var hendes sjette scoring. Det blev et vanvittigt drama, hvor først Ann-Grete Nørggard brændte straffe med fem sekunder igen, og så var Simone Petersen meget tæt på at blive den helt store helt, men hendes scoring med et volleyslag nåede lige præcis ikke i mål, inden slutfløjtet.