30.01.2021, 21:08 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Troelsen er tilbage i IBF Arena

Måske har du bemærket, at der er dukket et bekendt efternavn op på vores holdkort efter nytår. Troelsen var vel et af de mest ikoniske navne på holdkortet, dengang det stadig hed FCM Håndbold, og nu er navnet tilbage på holdkortet.

Der er dog ikke tale om, at Trine Troelsen har lavet et overraskende comeback, men derimod at hendes niece, Mathilde Troelsen, har gjort sin entré på ligaholdet. Hun er egentlig U17-spiller, men talentet er så stort, at det giver god mening, at hun så småt er ved at blive en fast del af ligaholdet.

I dag var hun igen med, og som i de tidligere kampe, så er hun placeret på bænken som gardering og for at suge erfaring til sig. I slutminutterne mod Viborg, fik hun dog et par minutter på banen, der blev kronet med kampens sidste mål.

"Det er da fedt lige at få lov at komme på banen, og så endda score et mål. Det er godt at få lov til at være med, og opleve hvordan kampene bliver afviklet og hele stemningen omkring det. Det er også lærerigt at være med i de europæiske kampe, hvor man kommer til at lære holdet endnu bedre at kende", fortæller Mathilde efter kampen mod Viborg.

Selvom at Mathilde er i familie med Trine Troelsen, så føler hun ikke noget pres på sig, og tænker ikke specielt over, at hendes moster har haft en stor rolle i klubben.

"Det er ikke noget jeg tænker så meget over, det er da fedt at jeg er med inde omkring holdet, men jeg føler ikke, at navnet lægger pres på mig, og det fylder ikke noget i min verden"

Hun har været ude med en korsbåndskade, men er nu fit for fight, og målet for fremtiden er til at tage og føle på.

"Hvis jeg drømmer helt stort, så er det A-landsholdet, men nu må vi se. Før min skade, var jeg med på ungdomslandsholdet, men det satte skaden en stopper for, og så kom Corona, så det bliver spændende at se, om det bliver aktuelt igen", lyder det fra Mathilde Troelsen, der lige som sin moster, er venstre back.