06.11.2021, 17:28 | Af: Jonas Dyrborg | Foto: Hamistolen

Team Esbjerg storsejrede i IBF Arena

Der var lagt op til håndboldfest og topbrag i IBF Arena, men festen og braget udeblev desværre for vores del, og i stedet løb vi ind i et vestjysk stormvejr, der endte med et nederlag på 23-34 efter 12-13 ved pausen.

Der var fart over feltet fra start i første halvleg, hvor Esbjerg fik den bedste start, men, hvor vi hurtigt fandt rytmen, og fik kæmpet os godt ind i kampen, og som halvlegen skred frem, var det os der tog teten. Der blev spillet med musklerne fra begge sider, og publikum blev i den grad underholdt med god håndbold fra øverste hylde. 

Vi fik et føring på to mål, og havde chancen for at gå på tre, men missede chancen, og i stedet var det Esbjerg der fik tur i den, og kunne slutte halvlegen af med en spinkel føring på 13-14. Det virkede ikke helt retvisende for opgøret, men måltavlen lyver sjældent, og derfor var det os der skulle på jagt fra starten af anden halvleg.

 

Den jagt fik en blandet start, hvor det igen var Esbjerg der kom bedst i gang, og de fik udbygget føringen til to mål, og den havde vi svært ved at få hentet ind. Ti minutter inde i halvlegen fik Esbjerg en føring på 19-23, hvilket fik Kasper Christensen til at tage timeout, for lige at få styr på tropperne. Esbjergs skytter kom desværre stadig frem til mange kvalificerede skud, og fik til tider lige rigeligt meget plads at boltre sig på, og derfor trak vestjyderne yderligere fra, hvilket vi ikke havde noget modsvar på. Vi blev lidt for ivrige, og begyndte at tage afslutte for hurtigt, og havde i det hele taget svært ved at kombinere os igennem et godt spillende Esbjerg-forsvar.

Til slut gik vi lidt i opløsning, og det endte med et nederlag på hele 23-34 til Team Esbjerg, der viste høj klasse i anden halvleg, hvor vi i dag kom til kort.