05.02.2021, 11:00 | Af: | Foto: Hamistolen

Svær kamp venter på lørdag mod Váci

Selvom at første opgør endte med en klar sejr til Herning-Ikast Håndbold over Váci NKSE fra Ungarn, så forventer holdet ikke nogen let opgave på lørdag.

Det er fjerde runde i EHF European cup der venter på lørdag, og for hjemmeholdet Herning-Ikast Håndbold, så vil en sejr betyde, at minimum 2. pladsen er så godt som sikret. Dog forventer cheftræner, Kasper Christensen, at det bliver en helt anden kamp, end det første opgør.

 

”Vi fik en stor og sikker sejr i Ungarn, men forventer en helt anden opgave denne gang. Vi spillede godt og Vaci havde tydeligvis en offday. Vi skal være klar til at udfordre deres dygtige bagkæde og så vil vi bringe højt tempo ind i kampen”, fortæller han forud for kampen.

 

Også klubbens playmaker, Simone Petersen, forventer en svær kamp, men er dog sikker på, at kan holdet spille op til det vanlige niveau, så bør en sejr være realistisk.

 

”Vi ser frem til at komme i kamp i Europa igen efter en uges pause. Vi er bevidste omkring at Vaci vil komme med fuld power og forsøge at revanchere  for sidste indbyrdes kamp. Men spiller vi med lige så stor disciplin og speed som sidst, ser jeg vores chancer rigtig gode for at tage 2 point igen”, lyder det fra den rutinerede playmaker.