08.02.2022, 10:33 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Svær hjemmekamp venter onsdag

Hvis man udelukkende kigger på stillingen i Bambusa Kvindeligaen, så ligner onsdagens opgør mod København Håndbold, at vi er klare favoritter. Vi er noteret for 28 point, mens København har ti mindre med 18 point på kontoen.

Kigger man så en lille smule mere detaljeret på det, så ser man, at vi faktisk har tabt de to seneste opgør til København Håndbold, hvis man fratrækker Santander Cup, senest i efteråret, hvor vi tabte i Frederiksberg Hallen med 26-32 til et velspillende København-mandskab, der på sine gode dage kan spille lige op med de fleste hold.

At det også har været en sæson med store udsving i spillet, vidner placeringen i Bambusa Kvindeligaen om. København Håndbold indtager en 7. plads, og har på det seneste skiftevis vundet og tabt, hvor nederlaget til Skanderborg må være sæsonens lavpunkt. Til gengæld har holdet en evne til at sætte sig ekstra op, når det er topholdene der står på programmet, og derfor må vi forvente, at onsdagens kamp ikke bliver nogen let omgang.

For vores eget vedkommende, så kom vi tilbage på sejrssporet i lørdags, efter nederlaget til Odense Håndbold onsdag, da vi hjemme slog Storhamar i EHF European League med 32-24. Et resultat der allerede nu sikrer os en plads i kvartfinalen, hvor enten Viborg HK eller Valcea fra Rumænien venter.

Vi har vundet de seneste 13 af 14 kampe, og må siges at være inde i en særdeles god periode, hvor alle bidrager, får spilletid og lige nu er fri for skader.