29.10.2021, 20:27 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Storsejr over Holstebro Håndbold

Der var på forhånd lagt op til, at vi nok ville snuppe en ganske komfortabel sejr, og det gjorde vi så også i den grad. Holstebro Håndbold kunne ikke stille meget op og tabte med hele 34-15 efter 18-4 ved pausen.

Det startede særdeles målfattigt, og således stod det 2-1 efter de første ti minutter, men kom der i den grad gang i løjerne, heldigvis var det os der stod for dem, og inden man havde set sig om, stod der 8-1 på måltavlen efter et kvarter. Holstebro nåede at benytte to timeouts inden da, hvilket trods alt er et særsyn.

Holstebro Håndbold gik over til at spille 7 mod seks, og så gik til fra skidt til endnu værre. Målene haglede ind i tomt mål, og intet virkede for alvor til at kunne lykkes for det skadesramte hold fra Holstebro.

Vi benyttede til gengæld situationen til at skifte ud i et voldsomt tempo, og denne skribent kan ikke mindes at have set så mange forskellige konstellationer på holdet i særdeles lang tid. Kampen var reelt afgjort ved pausen, hvor det stod intet mindre end 18-4, og med tanke på, at vi kun havde scoret to gange i de første ti minutter, så var pausestillingen virkelig voldsom, men på den gode måde.

 

Vi lagde noget overraskende ud i 7 mod 6 efter pausen, men omvendt var der en oplagt chance til at få trænet denne del, uden de helt store risici, men det fungerede nu ganske upåklageligt, og derfor tromlede vi ufortrødent videre. Sabine Englert kom på mål efter pausen efter Rydes første halvleg med en redningsprocent på 66.

Holstebro kom helt naturligt en smule lettere til målene efter pausen, hvor forsvaret måske tog lidt lettere på tingene, og det stod således 24-9 efter 40 minutter spillet.

Det blev på mange måder en mere værdig kamp efter pausen, hvor Holstebro til tider viste fint håndboldspil, og hvor vi også lettede en smule på gaspedalen samtidig med at vi fik brugt hele holdet og givet pauser til Vilde Johansen, Ingvild Bakkerud og Stine Skogrand.