11.10.2021, 13:45 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Stor interesse for topkamp - tæt på udsolgt

På onsdag er der topkamp i Bambusa Kvindeligaen, når vi hjemme i IBF Arena tager i mod de danske mestre fra Odense Håndbold. Det er nummer et mod nummer to, og begge hold har maksimum point med 12 hver.

Begge hold har fået en forrygende start på denne sæson med seks sejre i Bambusa Kvindeligaen, og der venter derfor tilskuerne, med stor sansynlighed, en spændende kamp på højt niveau. Det kan også mærkes på billetsalget, at det er Danmarks pt. to bedste hold, der tørner sammen i IBF Arena, og siddepladserne er stort set udsolgt, hvilket vil sige 1800 pladser.

”Det er fantastisk med den opbakning vi mærker for tiden, og efter den lange periode uden tilskuere, så er det jo helt tydeligt, at tilskuerne i den grad er klar og gerne vil se håndbold live. Vi er tæt på udsolgt på siddepladserne, og jeg har da et håb om, at vi kan tænde for de ”røde lamper” på onsdag, og kan lave en lydkulisse, så Odense for alvor mærker, at de er på udebane”, lyder det fra Daniel Grønhøj, der er direktør i Herning-Ikast Håndbold.

Kampen starter klokken 18.30, og du kan stadig sikre dig en billet på hih.eventii.dk, hvor du også kan sikre dig en billet til hver hjemmekamp med vores abonnementsordning der koster 49 kroner pr. måned.