29.03.2022, 17:19 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Slutspillet skydes i gang mod formstærke Silkeborg-Voel

Onsdag aften starter slutspillet for vores vedkommende, når vi i JYSK Arena møder de grønne fra Silkeborg-Voel, der på det seneste har vist god form.

Senest gav Silkeborg-Voel i den grad Viborg HK kamp til stregen, hvilket faktisk gjorde, at vi endte i samme pulje, da det uafgjorte resultat mellem de to klubber gjorde, at vi endte på tredjepladsen i grundspillet. Vi har mødt Silkeborg-Voel tre gange indtil videre i denne sæson, med to smalle sejre og en enkelt uafgjort til følge, så umiddelbart venter der en tæt og spændende kamp onsdag aften, og den analyse er Kasper Christensen, cheftræner i Herning-Ikast Håndbold, enig i.

"Det er to hold med stort kendskab til hinanden, og jeg tror det bliver en kamp med masser af tempo, da vi gerne vil løbe kontra og gør det på et højt niveau, hvilket også gør sig gældende for Silkeborg-Voel, der har det i sit DNA. Så jeg er sikker på, at det bliver tempofyldt og intest", siger han og fortsætter:

"Jeg havde før sæsonen vurderet, at Silkeborg-Voel ville ende som nummer fem i ligaen (de endte på 6. pladsen, red), og synes at de har materialet til at ligge hvor de gør. De har et utroligt godt hold, der har en masser forskellige kvaliteter, og som jeg ser som en helt naturlig del af slutspillet. Det er et hold der kan slå de bedste på deres gode dage, og det har de ved flere lejligheder vist i år, så det er helt sikkert en stor opgave der venter"

I søndags stod den på europæisk håndbold i Rumænien, hvor vi blev presset godt af Valcea, hvilket krævede en del ressourcer, så et oplagt spørgsmål er jo, om den kamp sidder i benene onsdag aften?

"Det håber jeg bestemt ikke, men jeg kan jo ikke afvise det. Vi havde en hård kamp i Rumænien, og det var en kamp der tempomæssigt trak tænder ud, og med udsigt til kamp på lørdag og mandag, så er vi jo inde i et sindsygt hårdt program, men først og fremmest et sindsygt sjovt program, som vi har det godt i. Voel har måske en lille fordel i, at have haft en længere periode uden kamp og dermed mere udhvilet, men omvendt har vi en kamp på højt niveau i frisk erindring, så vi må se, hvad der viser sig at være en fordel på dagen"

Kampen starter klokken 18.30, og har du ikke mulighed for at se kampen i JYSK Arena, hvor der forventes mange fra Ikast og omegn, så kan du følge kampen på TV2 Sport.