08.10.2020, 09:25 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Skogrand: Vi holder os ikke til konceptet

I går aftes løb Herning-Ikast Håndbold ind i sit andet nederlag i streg, da Team Esbjerg vandt med 36-33 i IBF Arena. En kamp, hvor begge holds forsvar ikke havde vanligt niveau, men til gengæld leverede godt angrebsspil.

Kampen var en god kampagne for flot angrebsspil, hvor tilskuerne blev forkælet med flotte mål og mange individuelle præstationer, mens det kneb en del mere i forsvaret, hvilket gav udslag i, at der blev scoret hele 69 mål i kampen. HIHs helt store målmaskine, Stine Skogrand, der i går blev noteret for hele 12 mål, var da bestemt heller ikke tilfreds med kampens udvikling, som var udset til, at blive en forsvarskamp.

"Jeg havde troet, at det ville blive en forsvarskamp, men i stedet bliver det jo angrebsspillet, der bliver det dominerende, og her formåede vi ikke at slå til. Vi holder os ikke til konceptet i forsvaret, og det bliver, som jeg ser det, afgørende for kampens udfald. Når vi står som vi skal, har vi godt styr på det, og så kommer redningerne også, men vi "freestyler" alt for meget, og det blev dyrt i sidste ende", konstaterer Stine Skogrand efter kampen i IBF Arena.

Før landsholdspausen tabte HIH til Viborg, og med nederlaget til Esbjerg kunne man godt få den fornemmelse, at holdet lige nu mangler de sidste procenter, for at være helt med i toppen, og den vurdering er Stine Skogrand enig i, men fastslår samtidig, at vil holdet være med i den sjove ende, så skal der point på kontoen mod de andre tophold.

"Vi mangler lige det sidste, som det ser ud nu. Næste kamp er mod Odense, og her er det to point der tæller, og det bliver en kamp, hvor vi burde have gode chancer. Præcis som mod Viborg og Esbjerg, fordi vil vi være med i toppen og spille om medaljer, så skal vi også tage point fra disse hold", fastslår den målfarlige højre back, der ikke kunne glæde sig over sin egen præstation.

"Det er lidt svært at være glad over min egen præstation, når vi ender med at tabe, så det har jeg ikke noget fokus på"