03.01.2021, 19:24 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Skogrand: Godt at komme i gang igen

Søndag eftermiddag stod den igen på Bambusa Kvindeliga, og med en sejr på 25-24 over Randers, fik vi en god start på 2021.

Randers kæmpede det bedste de havde lært, og gav os kamp til stregen, men til slut kunne Stine Skogrand afgøre det tætte opgør, og det var egentligt meget passende at det var nordmanden der afgjorde kampen, da hun endnu engang leverede en flot præstation. Skogrand var efterfølgende godt tilfreds med de to point, og glad for igen at være tilbage på banen, hvor der venter mange kampe i den kommende periode.

"Det var godt at komme i gang igen, og perfekt at vi fik to point. Det var en hård kamp, hvor Randers gav os god modstand, men hvor vi også brænder alt for meget til tider, men alt i alt var der gode tendenser. Vi skulle lige i gang i igen, efter en periode uden kampe, og så skulle vi lige vænne os til, at der slet ikke var nogen tilskuere, hvilket gjorde det til en speciel oplevelse", fortæller Stine Skogrand efter kampen.

Der venter mange kampe i de kommende måneder, hvor det europæiske eventyr starter på lørdag, hvor russiske Zvezda kommer på besøg, og det er noget som Stine ser frem til.

"Jeg glæder mig i den grad til den kommende periode, og jeg kan mærke, at det bliver godt for os med de her europæiske kampe, som jeg er sikker på, kommer til at gavne os. Det bliver helt sikkert hårdt, blandt andet fordi der også kommer en del rejseaktivitet, hvilket bevirker at vi får mindre tid til restitution, men omvendt slipper vi for nogle træningspas, så det skal nok gå. Vi bliver endnu mere samspillet, og får uden tvivl flere spillere i gang, så det er også en god ting"