12.10.2021, 08:45 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Skogrand er tanket op med energi efter landsholdslejr

I sidste uge stod det for en stor del af vores spillere på landsholdskampe med diverse landshold. Stine Skogrand var af sted med det norske landshold fra mandag til fredag, hvor det blev til en enkelt kamp.

Norge er allerede kvalificeret til EM i 2022, da de er forsvarende mestre, og spiller i stedet kampe mod værtsnationerne Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro, i det der hedder Champions Cup. Ud over Stine, var også Vilde Johansen og Ingvild Bakkerud udtaget, hvor Vilde var med til begge kampe, mens Ingvild afløste Stine og var med holdet i Slovenien.

"Det var fint at være af sted med landsholdet. Der var en del der havde helt fri, mens jeg var med fra mandag til fredag, og det passede mig rigtig godt. Vi havde nogle gode træninger, og jeg synes altid det er sjovt at være sammen med landsholdet, fordi det giver noget ny inspiration og energi, som også kan bruges når jeg kommer tilbage til Herning-Ikast", fortæller Stine Skogrand.

Kampen mod Montenegro var samtidig første landskamp på norsk jord i lang tid og endda med tilskuere, og det gjorde bestemt ikke oplevelsen dårligere.

"Det er sjovt at spille landskampe, og endelig, efter to år, kunne vi spille i Norge og endda med tilskuere, så det kunne ikke være bedre. Alle restriktioner blev ophævet lige før landskampen, så det var god timing må man sige, og virkelig skønt at kunne spille foran et hjemmepublikum"

Det norske landshold er endnu ikke udtaget til VM i december, men meget tyder på, at holdet bliver en tro kopi af OL-holdet plus to ekstra, som jo passende kunne blive Vilde og Bakkerud.

"Det ligger lidt i luften, at det bliver det samme hold som til OL, hvis alle holder sig skarpe, så det betyder forhåbentlig, at Vilde kommer med, hun var jo med som 15. spiller til OL, og så håber jeg på, at Bakkerud også bliver udtaget, fordi det synes jeg virkleig hun har fortjent", lyder det fra Stine Skogrand, der i morgen er klar sammen med resten af holdet til topkamp med Odense Håndbold.

Kampen starter klokken 18.30 og bliver ikke vist på TV. Der er god fart i billetsalget, så vil du være sikker på en siddeplads, skal du ind og sikre dig en billet i dag på hih.eventii.dk