24.08.2020, 16:11 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Simone P: Vi skal finde den hårde stil frem

Tirsdag aften går det endelig løs, når Herning-Ikast Håndbold tager hul på Bambusa Kvindeligaen i Silkeborg, hvor Silkeborg-Voel tager i mod.

Det lå ikke lige i kortene, men så kom Corona, og så blev tysk håndbold skiftet ud med Bambusa Kvindeligaen for Simone Petersen. Hun er tilbage i klubben efter en afstikker til først Aarhus United og efterfølgende Metzingen, som grundet Corona er kommet i økonomiske problemer, og da Jeanett Kristiansen tog hjem til Norge, var vejen banet for et comeback.

"Jeg er rigtig glad for at være tilbage i Herning-Ikast, hvor jeg er blevet taget rigtig godt i mod. Det er jo en helt anden rolle jeg kommer tilbage til, end den jeg havde sidst, hvor jeg var første-års senior. Jeg kommer til at skulle tage meget mere ansvar og få mere spilletid, og den rolle ser jeg frem til", lyder det fra Simone Petersen forud for tirsdagens kamp.

Silkeborg-Voel har gennem de seneste sæsoner vist, at holdet skal ses som en farlig og svær modstander, og Simone Petersen fastslår da også, at hun forventer en svær kamp.

"Lige nu ser Silkeborg lidt svækket ud, både på grund af skader og deres bredde, men jeg ser dem stadig som en særdeles svær modstander. De kommer med en masse tempo og attitude, og det skal vi forsøge at dæmme op for. Vi skal finde den hårde stil frem, og være gode til at komme hjem, fordi ellers risikerer vi at blive løbet over ende af deres kontrafase"

I lidt over en måned har truppen forberedt sig til sæsonen, og i følge Simone har det været en god optakt, hvor der stadig mangler lidt detaljer i spillet.

"Vi har stortset været skadesfri, så det har gjort rigtig meget. Jeg føler hele tiden, at vi får lagt lag på spillet, så til trods for, at vi kun har været samlet i lidt over en måned, så synes jeg vi er kommet langt. Vi mangler stadig en del, men det skal nok komme, i takt med at vi får nogle kampe i benene", lyder det fra playmakeren.

I den seneste uge har holdet spillet to kampe, først mod AGF i Santander Cup, hvor det blev til en komfortabel og fokuseret sejr, og senest mod Ringkøbing, som blev vundet med ti mål, men hvor holdet også blev mindet om, at man skal holde fokus, også mod hold der rangerer under en selv.

"I forhold til kampen mod AGF, hvor vi formåede at holde fokus hele vejen, og vandt meget komfortabelt, så var det lidt mere blandet mod Ringkøbing. Vi brændte meget og var nok lidt mere ufokuserede, hvilket lige mindede os om, at vi som hold skal være koncentrerede hele vejen, også mod hold der rangerer under os"

Kampen mod Silkeborg-Voel starter 20.10, og kan ses på TV2 Sport.