16.04.2022, 09:15 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Simone P: Fedt at vi selv kan afgøre det

Fredag aften stod den på bold i Forum Horsens, hvor Horsens Håndbold var værter i slutspillets fjerde runde, og hvor vi med en sikker sejr på 29-22 spillede os et stort skridt tættere på DM-semifinalerne.

Team Esbjerg havde tidligere på dagen sikret sig deltagelse til DM-semifinalerne, da de i i Jysk Arena havde besejret Silkeborg-Voel ganske sikkert. Det betød, at vi med sejren over Horsens nu er tre point foran  Silkeborg-Voel med blot to kampe igen, og dermed har vi matchbold, når vi den 27. april møder netop Silkeborg-Voel i IBF Arena.

"Det er dejligt at det ligger i egne hænder, og selvfølgelig er det fedt at vi selv kan afgøre det, så nu handler det bare om, at hente så mange point som muligt, og se om vi i sidste ende kan få førstepladsen i puljen, hvilket jo vil være helt fantastisk. Jeg tror på, at det godt kan lade sig gøre, og tager en kamp ad gangen", fortæller Simone Petersen efter kampen.

Kampen mod Horsens var under kontrol gennem hele kampen, og eneste tidspunkt, hvor der var lidt spænding, var i slutningen af første halvleg, hvor vi var lidt uskarpe, og lukkede Horsens tættere på os.

"Jeg synes vi bevarer roen, selvom de kommer op og er med i kampen, fordi det er jo egentlig kun fordi, at vi brænder nogle chancer med stolpeskud, at de kortvarigt kommer med. Vi holder vores aftaler gennem hele kampen, og føler at vi er i god kontrol gennem hele kampen, så vi kan være fint tilfredse med indsatsen", konstaterer playmakeren, der i morgen tager af sted med landsholdet, hvor den står på kampe mod Østrig og Færøerne. I truppen er også Cecilie Brandt og Emma Friis. Sidstnævnte blev kampens topscorer med otte mål.