31.05.2022, 20:01 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Sikker sejr sikrer DM-bronzen

For andet år i træk sikrede vi os her til aften DM-bronzen, efter en sikker sejr over Viborg HK på 29-21 efter 17-8 ved pausen.

I modsætning til sidste uges kamp, så fik Viborg en væsentlig bedre start på kampen, og fik såmænd bragt sig foran med 0-1 til en start, men så var det også slut med gæstfriheden fra vores side. Vi fik hurtigt sat os på kampen, blandt andet via gode redninger fra Jessica Ryde, flotte assists fra Simone Petersen og langskudsdrøn fra Julie Scaglione.

Da der manglede ti minutter af halvlegen var stillingen 11-5, hvilket fik Jakob Vestergaard til at trykke på timeout-knappen for anden gang, i et forsøg på at rette tingene op, inden det var for sent. Viborg havde forsøgt sig med 7 mod 6, og blev i den grad straffet for det, men fortsatte overraskende med det efter timeouten, hvilket resulterede i en udbygning af vores føring. Således stod der intet mindre end 17-8 ved pausen, og det lignede så småt en afgørelse på bronzedysten.

Viborg fik en fin start på anden halvleg, og fik forholdsvis hurtigt spist en del af forspringet, men kom dog ikke tættere end seks mål, og stille og roligt fornemmede man, at de grønne ikke havde de fornødne kræfter til at lukke hullet. Dramaet udeblev dermed, og vi kunne køre en fortjent sejr i hus, der sikrede os vores tredje tredjeplads i denne sæson foran et særdeles veloplagt publikum i IBF Arena. Flot måde at slutte sæsonen af på.

Nu går spillerne på en fortjent sommerferie, og er tilbage på træningsbanen midt i juli.