23.03.2022, 21:55 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Sikker sejr over Ringkøbing sikrer os tredjepladsen

Før aftenens opgør mod Ringkøbing indtog vi fjerdepladsen i Bambusa Kvindeligaen, men med en sikker sejr over vestjyderne og lidt hjælp fra Silkeborg-Voel, endte vi på tredjepladsen.

Sejren over Ringkøbing blev på hele 33-21, og kom til veje via en koncentreret holdindsats, hvor vi i den grad tog revanche fra weekendens nederlag til Horsens. Igen i dag stod vi godt i forsvaret, hvilket de blot 21 mål til Ringkøbing vidnede om, mens skarpheden i den anden ende af banen var på et andet niveau end i søndags, hvor vi blot scorede 20 mål.

Ved pausen førte vi med 18-13, og lagde altså yderligere på efter pausen, særligt i forsvaret, vor vi kun lukkede otte mål. Bortset fra Olivia Simonsen og Sonja Frey kom alle på måltavlen, hvor Ingvild Bakkerud stod for de fleste med fem fuldtræffere.

Vi havde dog brug for lidt hjælp fra Silkeborg-Voel, hvis vi skulle tilbage på tredjepladsen, og i en tæt affære formåede midtjyderne at hive det ene point hjem med en scoring til allersidst, efter at have ført gennem det meste af kampen. 

Vores slutspilspulje bliver således, ud over os selv, Team Esbjerg, Silkeborg-Voel og Horsens Håndbold. Meget mere om puljen og kamptidspunkter i de kommende dage.