14.04.2022, 18:36 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Sejr over Horsens vil være et stort skridt mod semifinalen

Fredag aften spiller vi vores fjerde slutspilskamp, når vi møder Horsens Håndbold Elite i Forum Horsens klokken 18.30. En kamp, der kan sende os godt på vej mod DM-semifinalen.

Der står meget på spil i morgen, når vi løber på banen i Forum Horsens mod hjemmeholdet Horsens Håndbold Elite, fordi med en sejr vil vi både sikre os to point, men vi vil også spille os et stort skridt nærmere DM-semifinalen. Får vi de to point, vil vi bringe os op på seks point, hvilket definitivt vil afgøre Horsens skæbne, da de så ikke længere vil kunne nå andenpladsen i puljen.

Det ligger dog i kortene, at det på ingen måder bliver en let kamp, hvilket de tre foregående opgør mod Horsens giver et godt billede af. Her er det nemlig blevet til to sejre og et enkelt nederlag, og i sidste opgør, netop i slutspillet, fik vi kamp til stregen, hvor det blev til en sejr på 29-27.

Fredag mødes Team Esbjerg og Silkeborg-Voel om eftermiddagen, hvor en sejr til Esbjerg vil sikre dem en plads i DM-semifinalen, mens det samtidig vil betyde, at vi, hvis vi sikrer os en sejr over Horsens, vil være tre point foran Silkeborg-Voel.

Alt dette bliver vi meget klogere på fredag aften, og vi håber på en god opbakning til holdet i Forum Horsens. Har du ikke mulighed for at komme til Horsens, så kan kampen også ses på TV2 Sport.