04.04.2022, 22:06 | Af: Jonas Dyrborg | Foto: Hamistolen

Sejr over Horsens efter tæt kamp

Det holdt hårdt, men vi fik til slut en sejr i hus på 29-27 over Horsens Håndbold mandag aften i IBF Arena.

Det var blot 48 timer siden, at vi sidst var i kamp, og derfor var det naturligvis spændende at se, om kampen mod Valcea stadig sad i benene, mod et Horsens-mandskab der ikke havde spillet kamp i en uge, og derfor måtte være mere friske. Det var dog ikke til at se, at vi skulle være trætte, og vi fik hurtigt et godt greb om kampen, mens Horsens havde det svært og hurtigt gik over til at spille syv mod seks. 

Det straffede vi op til flere gange, og havde i det hele taget forholdsvis let ved at komme frem til scoringer, også i stationært spil, mens vi stod solidt i forsvaret med Sabine Englert som en solid sidste skanse. Vi kunne derfor gå til pause foran 15-11, og lignede et hold i kontrol.

Det tog dog blot fire minutter af anden halvleg, så var Horsens på 15-14, og så var der igen en god portion spænding i den kamp. Herefter kom Jessica Ryde på mål og syv mod seks spillet kom i brug, hvilket gjorde at vi igen fik lidt luft med to-tre mål.

Simone Petersen fandt igen storspillet frem, og diskede op med flotte mål og lækre indspil til stregen, og var sammen med Emma Lindqvist blandt banens bedste. Bedst som man troede, at sejren var i hus med 27-22, så fik vi en længere scoringspause, der lukkede de gule ind i kampen, og med 30 sekunder igen stod det således 28-27. Vi fik dog bevaret roen, og dermed sikret os to vigtige point i slutspilspulje.

Emma Lindqvist blev fortjent kampens spiller med syv mål på kontoen.